İZMİR / KONAK - Kestelli Şerife Eczacıbaşı Ortaokulu

Kestelli Şerife Eczacıbaşı Ortaokulu

Namık Kemal Mahellesi 431 Sokak No4 Konak/İZMİR
Vizyon
Ekip ruhumuzu geliştirerek, okulumuzu ilçemizin en başarılı, kaliteli ve mutlu kurumu yapmak.
Misyon
Çevremize destek ve öncü olmak için tüm olanaklarımızı kullanarak, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk sahibi, yeniliklere açık, bilgiye ulaşabilen, etkin, kararlı ve saygın bireyler yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :270
Öğretim Şekli :Okul binanımızı öğlenci olarak Yapıcıoğlu İlkokulu kullanmaktadır. Bu nedenle okulumuz sabahçı olarak eğitim vermektedir.
Sabah 08.00´de başlar 13.40´ta biter.
Ulaşım
Okul durağının adı Koruluk´tur.Çankaya tarafından İkiçeşmelik istikametinden geçen her otobüs Üçyol´a giderken bu duraktan geçer. Üçyol´dan İkiçeşmelik istikametine giden (Halkapınar) yazan koruluk durağından geçmektedir. Metroyla gelenler için Çankaya´da inip İkiçeşmelik istikametine giden herhangi bir otobüsle okulumuza ulaşabilirler.
Sadece Özel Eğitim Sınıfı Servisi Vardır.
Yerleşim Yeri
Bina yapım yılı 1969 Okul metre karesi 1875m toplam okul kullanım alanı 3952m Okul vergi No:5480323512 Kemeraltı vergi dairesi.
Konak Merkezine 1 Km uzaklıktadır.
Basketbol,Halk Oyunları,Atletizm
Tubitak,Erasmus, Gelecek benimle güzel projesi